CampZone | CampZone 2021 datum bekend
24057
post-template-default,single,single-post,postid-24057,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone 2021 datum bekend

Vorig jaar hebben we in de zomer bewezen dat we ook online een gezellig feestje kunnen organiseren, maar wij weten heel goed dat niemand dit prefereert boven een échte ‘offline’ CampZone. Zelf hebben wij ook onwijs veel zin om jullie weer te mogen verwelkomen op ons evenement. Het is iets waar we na een lange pauze erg naar uitkijken. De huidige situatie rondom het coronavirus zorgt echter nog steeds voor veel onzekerheden, wat het voorbereiden van CampZone niet makkelijk maakt.

Daarom hebben we jouw hulp nodig! We willen graag jouw mening horen over CampZone 2021 betreffende je deelname, zodat we een goed overwogen keuze kunnen maken zonder eindeloos te blijven twijfelen. De vraag die we hebben gaat voornamelijk over veiligheid: voel je je veilig genoeg om naar CampZone 2021 te komen met de kans dat nog niet iedereen in aanmerking is gekomen voor een vaccin?

Sowieso is het natuurlijk goed om te weten wat de gereserveerde datum voor CampZone 2021 is. CampZone 2021 staat gepland van vrijdag 23 juli 2021 tot maandag 2 augustus 2021.

Om te voorkomen dat mensen massaal meermaals het formulier in gaan vullen met “Zeker weten!”, willen we je vragen om in te loggen voordat je ons verder helpt. We vragen zelf geen persoonsgegevens, dus je antwoord is ondanks het inloggen honderd procent anoniem.