CampZone | CampZone Online Aftermovie
24016
post-template-default,single,single-post,postid-24016,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Online Aftermovie

Na 10 dagen vermaak, plezier en elke dag 11 uur streamen zit CampZone Online er jammer genoeg alweer op. Deze CampZone was drastisch anders dan dat we gewend zijn van ons favoriete evenement, maar terugkijkende op de afgelopen week kunnen we wel stellen dat het vertrouwde CampZone-gevoel zeker wel aanwezig was. In ieder geval voor iedereen die gedurende de Online editie hier in de studio ervoor zorgde dat het programma soepel verliep en iedereen die de tijd nam om ons een dagje of meer uit de brand te helpen. Wij hebben het hartstikke naar onze zin gehad en heel erg veel geleerd van het uitvoeren van deze unieke CampZone. Toch hopen we dat we volgend jaar weer gewoon in onze eigen legertent CampZone kunnen vieren en ’s avonds met iedereen rondom het kampvuur een drankje kunnen doen!

Wie de stream heeft gevolgd heeft waarschijnlijk al heel veel memorabele beelden voorbij zien komen, en ook hebben wij tijdens het event kleine recaps van interessante segmenten op onze YouTube gedeeld. Maar achter de schermen gebeurde er ook heel veel, zoals het maken van de awesome aftermovie door onze cameraman/editor Viet. Die heeft als een speer gewerkt en direct na de streams de VoDs doorgespit op zoek naar de tofste momenten die hij kon gebruiken voor een video die deze editie perfect weet op te sommen. We hebben de aftermovie net al tijdens de eindceremonie op de stream laten zien, maar mocht je deze gemist hebben of simpelweg nog een keer opnieuw willen bekijken dan staat de aftermovie vanaf nu ook hier online (en op YouTube).

Iedereen hartstikke bedankt voor het kijken en chatten, meedoen aan de activiteiten en competities, het helpen in de studio en over het algemeen voor het gezellig maken van een digitale CampZone. Bedankt en we hopen jullie allemaal volgend jaar terug te mogen zien!