CampZone | Rabobank slaat CampZone niet over!
23695
post-template-default,single,single-post,postid-23695,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Rabobank slaat CampZone niet over!

Onze eerste online CampZone staat zo goed als klaar om te starten. Voordat dat gebeurt, willen we dit bericht gebruiken om eerst even vol trots te vertellen dat onze stream mede mogelijk gemaakt wordt door Rabobank. Kort samengevat helpen ze onder andere mee met het programma via diverse presentaties en competities, komen ze een dagje fungeren als Jeroen’s co-host én zijn ze nog altijd op zoek naar IT’ers. Technologie verandert de financiële dienstverlening en jouw talenten zijn nodig om samen het verschil te maken in de wereld van nu en morgen.

Rabobank trapt op zaterdag 25 juli om 14.30 uur af met een bijzondere keynote van Rabobank’s ‘Red Team’; waar we op CampZone vaak het ‘Blue Team’ tegenkomen, dat verantwoordelijk is voor de laatste zaken omtrent onder andere digitaal bankieren, is het Red Team gedurende het jaar druk bezig om zoveel mogelijk werk van het Blue Team te kraken. Lukt dit niet, dan is de missie geslaagd! Het Red Team praat je in een half uur bij over ethisch verantwoord hacken binnen Rabobank.

Van zondag tot woensdag kun je deelnemen aan Rabobank’s digitale Capture the Flag event. Op zondag 26 juli om 14.30 uur doet het Red Team de spelregels uit de doeken, inclusief bekendmaking wat je kunt winnen! De prijsuitreiking en oplossing wordt op woensdag 29 juli om 15.30 uur bekend gemaakt.

Gedurende CampZone Online praten we over Rabobank’s vacatures met zowel Tent Jeroen als Feestjuh Online en blikken we met [LAM] terug op Rabobank’s jaarlijkse unieke CampZone challenges. CFX’s Thomas interviewt het Rabobank team op donderdag 30 juli om 15.30 uur; kom via een Q/A meer te weten over werken bij IT van de Rabobank en werken in IT in Nederland en Europa. Last but not least zien we Rabobank op vrijdag 31 juli in de studio als co-host en spelen we gezellig een gamepje!

DatumTijdstipOmschrijving
Zaterdag 25 juli14.30 uurTalk: Red team; 'beroof de bank'
Zondag 26 juli14.30 uurStart Capture the Flag
Maandag 27 juli16.00 uurRabobank vacatures uitgelicht
Dinsdag 28 juli16.00 uurTerugblik Rabobank challenges
Woensdag 29 juli15.30 uurCapture the Flag prijsuitreiking
Donderdag 30 juli15.30 uurQ/A banen interview
Vrijdag 31 juliHele dagRabobank als Co-host
Zaterdag 1 augustus14.30 uurRabobank tape challenge
Zondag 2 augustus14.30 uurRabobank vacatures uitgelicht