CampZone | Nog meer shirts dankzij [LAM]!
23788
post-template-default,single,single-post,postid-23788,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Nog meer shirts dankzij [LAM]!

Onze favoriete LAMmetjes hebben ervoor gezorgd dat onze CampZone Online shop nog meer leuke verkoopwaren heeft! Met aanschaf van een t-shirt support je CampZone direct, zodat we volgend jaar er weer keihard tegenaan kunnen. De inspiratie heeft [LAM] opgedaan door diverse CampZone-onderdelen te overzien. Zo is er een mooi t-shirt om CampZone’s favoriete schoonmakers te eren, brengen we een ode aan Marco en alle internetproblemen én laten we zien dat we onze dosis PixelPaper missen!

Je kunt de t-shirts in de CampZone Online shop bestellen tot maandag 3 augustus 09:00 uur. Tot die tijd is ook het CampZone Online t-shirt zelf verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Levering zal mid augustus gebeuren.

We hopen jullie binnenkort terug te zien in de mooiste CampZone Online funshirts!