CampZone | Rabobank Live Cluedo – Online
18642
post-template-default,single,single-post,postid-18642,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Rabobank Live Cluedo – Online

CampZone is elf dagen lang plezier, vakantie vieren en keihard je best doen voor die mooie prijzen. Wel is het goed opletten, heel veilig is CampZone namelijk niet want het lijkt wel alsof er elk jaar een nieuwe moord wordt gepleegd door een psychisch gestoorde moordenaar. Zo lang als deze “traditie” al gaande is, gaan wij er vanuit dat er ook dit jaar weer slachtoffers zullen vallen. Voorkomen is bijna onmogelijk, maar wij kunnen ons er inmiddels wel goed op voorbereiden om deze jaarlijkse mysteries snel op te lossen. Natuurlijk willen wij de dader direct achter slot en grendel hebben, maar die moeten wij eerst opsporen. Dat doen wij gelukkig niet alleen want wij krijgen de nodige hulp van een hoop groepjes ijverige detectives-in-wording. Wie zijn dan die pientere speurders die zo goed zijn dat zelfs Waldo binnen een minuut is gespot? Nou, dat zijn jullie, de bezoekers van CampZone!

Tijdens de Live Cluedo word jij samen met je team aan spoorzoekers over het hele CampZone terrein gestuurd om uit te zoeken wie er achter deze gruwelijke daden zit. De verschillende Field Admins hebben zo hun vermoedens over wie deze geniepige moordenaar is en hoe hij de moord heeft uitgevoerd, maar deze informatie verstrekken zij natuurlijk niet zonder slag of stoot. Bij elk punt zullen de teams de meest angstaanjagende proeven moeten doorstaan, en wie er heelhuids doorheen komt krijgt die felbegeerde hints om het mysterie te kunnen ontrafelen. Het team dat het snelste alle hints ontvangt van de Field Admins en het juiste antwoord als eerste inlevert gaat met de winst en een goed gevoel naar huis. No worries, wij zorgen ervoor dat de dader de aankomende straf niet kan ontlopen. Ben jij de ultieme Robinson?!

De regels voor Live Cluedo Online tijdens CampZone Online:
Ook dit jaar is er Live Cluedo.
Een hoop minigames om de moordenaar samen met locatie en wapen te vinden. Cluedo wordt dit jaar gespeeld op een aparte Discord server. Je hoeft niet bij elkaar te zitten, dus iedereen kan corona-proof op z’n eigen bank de game joinen.
1. Log in op: https://discord.gg/gBTuFZ
2. Vorm een team van 3 personen. dit doe je door alle 3 dezelfde tag voor je nickname aan te nemen. bijvoorbeeld [FONL]smokkelaar of [TJ]Jeroen.
3. Zorg dat iedereen een werkende microfoon heeft en dat zoveel mogelijk mensen de webcam gebruiken.
4. Kies een teamcaptain uit! Deze persoon zal in geval van chat de informatie binnenkrijgen.
5. Als alle minigames gespeeld zijn en je hebt genoeg hints ontvangen, dan kun je dat invullen in het formulier dat te vinden is in de Discord server. Sidenote: Je mag ook met 4 of 5 mensen meedoen. Indien je dit doet doe je met alle spellen met dit aantal personen mee. We hebben maar voor 3 man prijzen, dus houd daar rekening mee.
De groep die als eerste de juiste antwoorden heeft ingeleverd wint het spel.

Live Cluedo  
FormatTeams of 3
Starting TimeFriday July 31, 8 PM
RulesEach mini-game has its own rules
RegisterTBA
Prizes1st3x HyperX Cloud Stinger Core
2nd3x Noordkade Uitjes tegoedbon
Sponsored by: