CampZone | Challenge: TrackMania Nations Forever Marathon
23760
post-template-default,single,single-post,postid-23760,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Challenge: TrackMania Nations Forever Marathon

Naast de normale, online competities en activiteiten hebben wij een drietal leuke uitdagingen die gedurende heel CampZone Online actief zullen zijn. Een van die challenges is de TrackMania Nations Forever Marathon, een 8 dagen durende Time Trial marathon met elke dag een nieuwe track om de beste tijd op te behalen.

TrackMania Nations Forever is een razendsnelle racing game met de focus op Time Trial en precisie. Elke baan bestaat uit perfect geplaatste loopings, bochten en afdalingen die ervoor zorgen dat racers nauwkeurig de baan moeten navigeren om de beste tijd neer te kunnen zetten. Verkeerde manoeuvres worden gelijk afgestraft met een flink tijdsverlies, dus zorg dat je de baan goed leert kennen en precies weet welke bochten hoe wijd te nemen en waar je gas bij moet geven of moet remmen. TrackMania is naast een game voor snelle reflexen ook een game van Trial and Error.

Het mooie is dat TrackMania Nations Forever volledig gratis te downloaden is op Steam, dus iedereen met interesse kan vrolijk meedoen aan deze full event challenge! Ook als je nog nooit TrackMania gespeeld hebt is het zeker een poging waard om de beste tijd te proberen neer te zetten. Inschrijven voor deelname is verplicht, maar mocht je niet direct vanaf het begin mee kunnen doen dan is halverwege inspringen wanneer het toernooi al loopt ook mogelijk. Na je inschrijving zal onze competitie-admin Gropah je toevoegen aan de gastenlijst van de server zodat je daarna direct aan de slag kan. Communicatie zal gaan via de CampZone Discord dus zorg ervoor dat je ook daar toegang tot hebt. Elke dag is er een andere custom map beschikbaar waar deelnemers op gaan racen. We vertellen natuurlijk niet van tevoren welke tracks dit zullen zijn zodat iedereen evenveel kans heeft om een goede tijd neer te zetten. We noemen het een competitie, wat ook betekent dat we prijzen beschikbaar hebben voor de top 3 racers van de marathon. Dankzij be quiet! en Trust Gaming mogen wij mooie producten weggeven aan de mensen die tijdens de marathon de meeste punten weten te scoren.

De TrackMania Nations Forever Marathon begint op zaterdag 25 juli om 12:00 uur (middag) en loopt tot zondag 2 augustus 12:00 (middag). Meer informatie over het inschrijven, de regels en de puntenverdeling per track is te vinden op de competitiepagina voor TNF op Lanergy. Klik op de Register link in de tabel hieronder om er direct heen te gaan.

TrackMania Nations Forever  
FormatMarathon
Starting TimeSaturday July 25, 12 AM
Ends onSunday August 2, 12 AM (Noon)
RulesClick Here
RegisterClick Here
Prizes1st1x be quiet! Pure Base 500
2nd1x Trust Gaming Scarr Mechanical Keyboard
3rd2x be quiet! Silent Wings 3 120mm
Sponsored by: