CampZone | Challenge: De Beste CampZone Shirt-Selfie
23758
post-template-default,single,single-post,postid-23758,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Challenge: De Beste CampZone Shirt-Selfie

Traditiegetrouw hebben wij ook dit jaar weer een té gek CampZone t-shirt, met het design gemaakt door de enige echte Nick van Clan BadJas. Heb jij je CampZone Online t-shirt(s) al binnen? Maak dan tijdens CampZone Online een foto of selfie van jezelf in je prachtige t-shirt en maak kans op bluetooth trackers van Tile! De challenge, dus ook de tijdsperiode om foto’s in te zenden, loopt vanaf NU (het moment dat dit bericht live is) tot en met zondag 2 augustus 12:00 ’s middags. Om mee te kunnen doen moet je binnen deze periode een foto of selfie van jezelf met je mooie t-shirt op social media plaatsen en daarin CampZone taggen. Ga daarna naar onze Discord server en deel deze foto in het #contact-redactie kanaal. Op Twitter kun je ons taggen als @CampZone, op Facebook als @CampZoneEvent en op Instagram als @CampZonenl. Een foto direct op Discord plaatsen in het #contact-redactie kanaal keuren wij natuurlijk ook goed (maar social media is leuker!).

Doe lekker gek en wees vooral creatief bij het maken van je selfie. Als wij erg onder de indruk zijn van jouw geweldige foto dan ontvang jij de mooie prijzen van Tile! Tile maakt bluetooth trackers waarmee jij makkelijk jouw spullen kunt terugvinden. Ben je iets kwijt waar je een tracker van Tile aan vast hebt gemaakt? Zet dan de app op je telefoon aan en de tracker zal dan van zich laten horen waardoor je weer snel je spullen kunt vinden. Bij ons kun je de Tile Essentials 4 pack winnen waardoor je nooit meer iets kwijt hoeft te raken. Dank aan NWTV voor het leveren van deze prijs. Wij kijken uit naar jullie shirt-selfie’s en zijn heel erg benieuwd naar wat jullie er allemaal van zullen maken!

Vermeld wanneer je een foto of link plaatst in het juiste kanaal op de CampZone Discord dat het gaat om de Challenge: Shirt-selfie zodat wij de ingezonden foto’s van de challenges kunnen onderscheiden.