CampZone | CampZone Online streamers tonen Nederlandse games
23673
post-template-default,single,single-post,postid-23673,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Online streamers tonen Nederlandse games

CampZone Online zit er bijna aan te komen en net zoals andere edities van CampZone hebben wij ook deze keer weer een ramvol programma samengesteld, hoewel het deze keer in een iets andere vorm is dan iedereen gewend is. Wij zijn groot fan van games, en al helemaal van wat de Nederlandse game industrie allemaal voor elkaar krijgt. Daarom vinden wij het ook tof om, waar mogelijk, deze Nederlandse studio’s en hun games te highlighten. Zo hadden wij vorig jaar een hele middag toegewijd aan Indie games van Nederlandse bodem. Ook dit jaar willen wij weer wat toffe games onder de aandacht brengen, dus hebben wij enkele streamervrienden opgeroepen om een handjevol veelbelovende games aan ons CampZone-publiek te laten zien tijdens CampZone Online. Benieuwd naar wat er allemaal in ontwikkeling is? Volg dan zeker de stream op Twitch.tv/CampZone !

Hieronder een overzicht van welke Nederlandse spellen getoond zullen worden, door welke streamer en natuurlijk wanneer je de stream aan moet zetten.

Timebenders
Wanneer: Maandag 27 juli, 20:00 uur
Wie: MortumXL
Developer: Oogbaard
Timebenders beschrijft zichzelf als Online Time Combat. Een online 3rd-person battle game waarin jij en je tegenstanders spelen als extreem krachtige tijdtovenaars. Met je magie en krachten om de tijd te manipuleren neem jij het op tegen de rest om uiteindelijk de Last Wizard Standing te zijn. Gebruik je tijdsmagie slim en efficiƫnt om zowel je vijanden als jezelf terug de tijd in te spoelen. Zo kun je bijvoorbeeld jezelf weer helen of op een betere positie op de map zetten, of je vijand terugspoelen naar een punt in de tijd waar zijn positie negatief voor hem werkt. Overpowered time combat dus met genoeg variatie en mogelijkheden voor diepgaande tactieken!

Epicinium
Wanneer: Maandag 27 juli, 21:00 uur
Wie: MortumXL
Developer: A Bunch of Hacks
Epicinium is een strategie oorlogsspel met het unieke aspect dat de natuur in jouw omgeving niet oneindig is. Wil je de oorlog wel winnen als het betekent dat jouw overwinning niets meer oplevert dan een hoopje as en brokken? Alle stukjes natuur reageren op jouw acties. Gras en gewassen gaan kapot door gevechten, en bomen vallen om wanneer je er met je tanks overheen rijdt op weg naar de stad van de tegenstander. Naarmate jij meer gebouwen bouwt tijdens een gevecht zal ook de opwarming van de aarde versnellen, wat weer leidt tot meer vernieling. Aan het einde van een match wordt de winnaar niet bepaald door hoeveel soldaten er nog leven zijn, maar door hoeveel gras, bloemen en bomen er nog staande zijn. Epicinium zal gespeeld worden door MortumXL, die precies zal laten zien hoe goed hij rekening kan houden met de natuur terwijl hij zijn tegenstanders opblaast!

Pine
Wanneer: Woensdag 29 juli, 21:00 uur
Wie: Goedgemutst
Developer: Twirlbound
Pine is een grandioos Open World Action Adventure Simulatie game. Jij speelt de slimme jongeman Hue die het moet zien te redden in een wereld gedomineerd door wezens veel slimmer dan de gemiddelde mens. Ontdek, ruil en vecht om te blijven overleven. Tijdens je reis kom je talloze nieuwe soorten beesten tegen die met elkaar concurreren over voedsel en territorium. Verken elk hoekje en gaatje van de map om interessante geheimen, puzzels en verzamelobjecten te vinden die je meer vertellen over de wrede wereld waarin jij leeft. Goedgemutst laat je tijdens deze stream precies zien wat Pine zo speciaal maakt.

Sanity of Morris
Wanneer: Zaterdag 1 augustus, 21:00 uur
Wie: PeperTV & Hyperr1993
Developer: Alterego Games
Sanity of Morris is een psychologisch horror avontuur waarin je goed gebruik moet maken van licht, schaduwen en schuilplekken om niet gepakt te worden terwijl je op zoek bent naar aanwijzingen. De game gebruikt elementen van het detective genre om een verhaal te vertellen over een jonge man op zoek naar zijn ontspoorde vader. Langzaam kom je erachter dat je vader betrokken is bij een groot complot. Ontdek jij de waarheid met je verstand intact? De heren PeperTV en Hyperr1993 hebben vrijwel alle horror games die er zijn gespeeld, en zijn dus hartstikke gespeeld om deze game te showcasen tijdens CampZone Online!