CampZone | CampZone Online Fun Facts
23984
post-template-default,single,single-post,postid-23984,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Online Fun Facts

Zoals vele van jullie natuurlijk door hebben vliegt CampZone Online voorbij. We hebben er alweer eenĀ  week opzitten en over een paar dagen is het alweer voorbij. We missen de interactie en gezelligheid die we normaal op het veld hebben wel, maar gelukkig zien we vele van jullie in de chat en op Discord. Hierdoor hebben wij, en hopelijk jullie, toch het CampZone gevoel. Blijf dus vooral delen hoe jullie CampZone Online ervaren en wat jullie zelf doen om ondanks alles van CampZone te genieten. Er is veel gebeurd de afgelopen week en daarom hebben we een aantal fun facts verzameld voor jullie.

Vrijdag waren we allemaal erg enthousiast om te beginnen. Sommigen van ons wilden zo snel naar binnen dat de klok van de muur viel. Over vallende dingen gesproken, je hebt Martin, de man behind the streams, ook twee keer iets om kunnen horen gooien. Gelukkig zorgt niet iedereen op kantoor ervoor dat er dingen vallen. Naast Jeroen, Martin, Chris, Sven en Bram, die standaard op locatie zijn en op de stream verschijnen heb je ook zes co-hosts langs kunnen zien komen die op locatie waren. Bob was tijdens de bingo te zien, Tbomas heb je onder andere kunnen zien Mario Karten, Sebastiaan is vereeuwigd in een paar prachtige clips, Thomas had het over zijn film en de Rabobank heeft ons van alles over zichzelf kunnen vertellen.

Naast de co-hosts op locatie hebben we ook externe streamers langs kunnen zien komen. Dit waren MuerNL, Darkbartje, WaspPlaysGames, MortumXL, Crrool, Mieslwd, Gamer.nl, JiePie, Sparksterooni, ShadowFrost, Deloitte, Games-XL, Jur, Rabobank, de streamers van HackZone en developers van Timebenders, Epicinium en Pine. Samen hebben we alweer bijna 80 uur gestreamed en daarnaast hebben we nog vele uren gezellig op Discord zitten kletsen.

Heb je iets gemist? Dan heb je geluk! We verzamelen alle hoogtepunten op onze mediapagina. Neem dus vooral een kijkje naar wat er allemaal al geweest is.