CampZone | 4Launch Sales voor CampZone Online
23838
post-template-default,single,single-post,postid-23838,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

4Launch Sales voor CampZone Online

Inmiddels zijn het ook vaste CampZoners en hoewel ze als bedrijf komen, zijn het ook zeker gezellige bezoekers: de vrolijke medewerkers van 4Launch! Normaal gesproken kun je zo hun tent binnenlopen, vragen over hun producten stellen, een potje gamen en/of de producten die je via hun webshop bestelt komen afhalen. Erg handig dus!

Dit jaar loopt natuurlijk alles anders, maar 4Launch is er tijdens CampZone Online ook bij. Het handige van een webshop is uiteraard dat je overal, zolang je maar internet hebt, spullen kan bestellen. Maar speciaal voor CampZone hebben ze nu een yardsale georganiseerd!

Waar ze tijdens de fysieke CampZone edities aan het eind van het evenement een yardsale houden, hebben ze nu een yardsale al vanaf het begin. Ga dus snel kijken welke mooie producten voor een nog mooiere prijs aangeboden worden. De yardsale kan je vinden op de CampZone Salespage van 4Launch.

En dat is niet alles wat we van 4Launch te zien krijgen. Wat we nog meer gaan zien, zullen we op een later moment in de week bekend maken.