CampZone | CampZone Online
23469
post-template-default,single,single-post,postid-23469,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Online

Jullie hebben er heel even op moeten wachten, maar deze week zijn we zo ver: CampZone Online. We hebben sowieso jullie hulp nodig om CampZone Online tot een succes te maken, dus willen we je graag hierbij betrekken!

Aankomende donderdag om 19.00 uur willen we graag op onze Discord een presentatie geven wat we gaan doen, om vervolgens op vrijdag de officiële aankondiging te doen. Voor nu kun je alvast op onze aankomende toernooien stemmen (meerdere antwoorden mogelijk) via de link hieronder.

In other news: ook het CampZone Online t-shirt, gemaakt door Nick van Clan BadJas, gaat vrijdag de verkoop in. Onderaan dit bericht vind je alvast een previewtje.

Wat we van jullie willen vragen:
– Zorg dat 1 á 2 van je groepsleden op donderdag 18 juni om 19.00 uur online is op Discord, voicekanaal CampZone Online.
– Hou het aub ook bij deze 1 á 2 groepsleden; Discord kent een limiet en we willen graag zoveel mogelijk groepen kunnen informeren.
– Stem alvast voor onze toernooien via deze strawpoll. Dit kan tot vrijdag 9.00 uur.
– Mute je microfoon en zet geen video aan. Aan het eind van de presentatie zullen we jullie 1 voor 1 aanspreken voor eventuele vragen, ideeën en opmerkingen.
– Het lijkt ons leuk om een CampZone Online openingsvideo te maken (idee van Paul van HMO). Stuur een horizontaal geschoten video naar info@campzone.nl en wie weet komt jouw footage in onze thuis-opening terug! (ideeën: thuis gamen, in de auto rijden omdat je niet naar CampZone onderweg bent, etc.)

Hieronder alvast een preview image van het t-shirt. Het shirt is beschikbaar voor iedereen, zelfs voor kinderen! De kleuren mintgroen en oranje hebben de premium bedrukking met een vet mooie 2020-achtergrond, terwijl zwart en marineblauw de basisbedrukking mee krijgen.

[Update] Op verzoek zullen we onze presentatie ook streamen zodat er meer dan 2 per groep mee kunnen luisteren. Vragen kunnen gesteld worden aan ‘je representative’ op Discord.