CampZone | Onthulling: CampZone 2020 Badge
23341
post-template-default,single,single-post,postid-23341,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Onthulling: CampZone 2020 Badge

Onthulling: CampZone 2020 Badge

Ook dit jaar heeft het team van HackZone weer een hele gave event badge gemaakt. Ons doel met deze badges is om mensen in aanraking te laten komen met nieuwe techniek en op een prikkelende manier nieuwe dingen te laten leren. We zijn er van overtuigd dat dat dit jaar weer gelukt is.

Deze keer hebben we een keypad gemaakt met prachtige custom siliconen toetsen die van onderen zijn belicht met RGB LEDs. Je kunt er via de ingebouwde speakers muziek mee spelen (automatisch gesynchroniseerd op de beat!), spelletjes op doen en je kunt hem aansluiten op je computer. Wanneer je dat doet komt de ware aard van de badge naar boven: het is ook een USB-toetsenbord, een muis en een MIDI-controller voor muziekprogramma’s! Vanzelfsprekend is de badge net als vorig jaar volledig programmeerbaar in Python via de WiFi-enabled ESP32, met een online app store waar je eigen apps kunt publiceren en bestaande apps van kunt downloaden. Deze keer werkt het programmeren volledig vanuit je webbrowser, om het instappen makkelijker te maken.

Excited? Check hieronder een introfilmpje waarin we met een prototype laten zien hoe vet het wordt!

Wil je er ook een hebben, of zelfs een paar? Dat kan! We sturen ze naar je thuis op (binnen NL) en doen er tijdens CampZone Online workshops mee via livestreams. Je moet er wel snel bij zijn, want we hebben slechts 1 week voordat we moeten bestellen bij de fabrikanten! Op zondag 31 mei om 13:37 gaat de webshop dicht voor de badge, dus verspreid het woord snel!

We hebben ontzettend ons best gedaan om de badge voor iedereen betaalbaar te houden, omdat we ze dit jaar niet gratis uit kunnen delen. De badge is voor € 20 inclusief verzending te bestellen in de webshop. Dat is natuurlijk wel bijzonder krap voor de productie. Wie het wel kan, kan betalen wat ze willen door (naast hun bestelling) een donatie te sturen via https://bunq.me/hackzone. We hopen dat genoeg mensen net zoals voorgaande jaren helpen met donaties, zodat we de komende jaren weer meer vette dingen kunnen doen!

De badge komt in twee smaakjes: met lage knoppen die een hele prettige tactile feedback hebben (foto links), of hoge knoppen die wat speelser en daardoor minder “clicky” zijn (foto rechts). We hebben 90% lage knoppen besteld en 10% hoge.

 

.                    CZ20 badge tall buttons

Bestel je badge op https://campzone.nl/tickets/