CampZone | Teamfight Tactics
23016
post-template-default,single,single-post,postid-23016,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Teamfight Tactics

Jij bent aan zet in ons Teamfight Tactics toernooi!

Auto Chess werd vorig jaar uit het niets een grote hit in de gaming wereld. Teamfight Tactics is het spel waarmee Riot Games dit genre willen veroveren. In auto chess games stel je een team samen door champions te kopen met het geld dat je iedere ronde verdient. Deze champions zet je neer op jouw deel van het spelbord waarna zij iedere ronde automatisch voor je gaan vechten. Door champions te gebruiken die elkaar complimenteren, ze in goede posities neer te zetten en ze te upgraden vergroot je jouw kans om te winnen. Wanneer je wint verdien je extra geld en wanneer je verliest raak je HP kwijt. Dit spel wordt gespeeld door 8 spelers waarvan uiteindelijk alleen de winnaar overblijft.

Hou jij van strategie of laat je gewoon liever het spel zelf het werk doen? Dan is dit misschien de game voor jou.