CampZone | CampZone 2020 geannuleerd door coronavirus
23283
post-template-default,single,single-post,postid-23283,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone 2020 geannuleerd door coronavirus

Naar aanleiding van de persconferentie van vandaag zijn wij helaas genoodzaakt om CampZone 2020 door COVID-19 te annuleren. Een zware beslissing die wij betreuren, ook omdat dit de twintigste editie zou zijn. CampZone past alleen in de zomervakantie waardoor het helaas niet mogelijk is om CampZone te verplaatsen binnen 2020 en we dus tot volgend jaar zullen moeten wachten voordat we weer met jullie het allerleukste evenement neer kunnen zetten.

CampZone Online Editie
Omdat jullie niet naar CampZone kunnen komen, brengen we CampZone graag naar jullie toe. We zijn momenteel druk bezig om te kijken of we een online versie kunnen organiseren net zoals we met The-Party Online hebben gedaan. Ondanks dat we niet allemaal bij elkaar kunnen zijn gaan we ons best doen om jullie toch zoveel mogelijk het gevoel van CampZone te geven. We kijken momenteel naar een CampZone 2020 ‘stay home t-shirt’ voor in de webshop, de nieuwe HackZone event badge, bingo, quizzen, cosplay, toernooien en interessante streams. De online editie wordt uiteraard gratis. Hou ons in de gaten voor meer nieuws over de online editie van CampZone.

Op papier zou dit dan de twintigste CampZone editie zijn, maar wij vinden dat dat praktisch gezien niet zo werkt. Laten we de online editie dan ook gewoon ‘de eerste online editie’ noemen en als grote voordeel van deze hele situatie meepakken dat we een jaar extra mooie herinneringen kunnen ophalen van twintig jaar CampZone. In CampZone 2021 gaan we gewoon knallen met de twintigste editie! De exacte datum communiceren we later, maar uiteraard vindt CampZone 2021 plaats in de zomer van 2021.

Teruggave tickets
Net als voor andere evenementen-organisaties is dit ook voor ons een zwaar jaar. We hopen dat je ons dan ook wilt helpen door je ticket niet te laten restitueren en te laten gelden voor CampZone 2021. Daarom gaan we er van uit dat je je ticket wilt behouden.  Mocht je je ticket voor CampZone 2020 tóch laten restitueren, dan kun je tot 31 mei 2020 gebruik maken van dit formulier. Na deze datum betaalt Eventix alle aangevraagde resituties terug. Vul je dit formulier niet in, dan zal je bestelling op 1 juni 2020 automatisch worden omgezet naar een CampZone 2021-bestelling. Op onze FAQ-pagina staat nu bovenaan een aanvullende ‘Corona FAQ’. Heb je je ticket weten te bemachtigen via een externe partner? Dan zal je ticket doorgeschoven worden naar CampZone 2021