CampZone | CampZone 2021 shop en donatie-optie
23318
post-template-default,single,single-post,postid-23318,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone 2021 shop en donatie-optie

CampZone 2021 shop en donatie-optie

Tijd voor een nieuwe update. Allereerst willen we jullie hartstikke bedanken voor alle steun en positieve reacties. We hopen dat jullie allemaal gezond en wel zijn. Om de verveling tegen te gaan komen we binnenkort met ons CampZone Online plan naar buiten, welke we in eerste instantie met jullie door willen nemen via een Discord meeting. Om ervoor te zorgen dat Discord z’n maximale capiciteit niet bereikt, willen we je alvast vragen om een ‘tentleider’ aan te wijzen. Op deze manier kunnen we zo veel mogelijk communities binnen CampZone deel laten nemen. Later hierover in ieder geval meer!

Donaties en CampZone Online T-shirt
In onze vorige update moesten we helaas laten weten dat CampZone 2020 aankomende zomer niet door kan gaan. Meteen werd er gevraagd of er een mogelijkheid was om een donatie te doen. Superleuk, dat initiatief waarderen we natuurlijk enorm! Daarom is het vanaf nu mogelijk om via onze webshop een ‘donatie ticket’ te kopen.

Onder het kopje ‘CampZone 2020 Online’ staat momenteel een donatie-optie voor 5 euro en voor 10 euro. Het ticket wat je na een donatie in je mail ontvangt doet niets en kun je als je wilt weer verwijderen. We zullen later nog wat andere opties toevoegen, waaronder het CampZone 2020 T-shirt. Het design van het shirt wordt momenteel gemaakt door de overenthousiaste Nick van Clan Badjas. Wij zijn onwijs benieuwd!

CampZone 2021 webshop
We hebben de webshop in ieder geval alvast omgetoverd naar de 2021-versie. Wanneer je nu een ticket koopt, zal deze dus direct voor CampZone 2021 gelden. Ongetwijfeld gaat één van jullie oplettende lezers zien dat de data van CampZone 2021 in de webshop momenteel staat van juli tot en met augustus. Dit is uiteraard puur omdat we nog niet 100 procent weten wanneer CampZone 2021 plaats zal vinden. In ieder geval in de zomer!

Bewaar je ticket, geniet later
Net als voor andere evenementen-organisaties is dit ook voor ons een zwaar jaar. We hopen dat je ons dan ook wilt helpen door je CampZone 2020 ticket niet te laten restitueren en te laten gelden voor CampZone 2021. Daarom gaan we er van uit dat je je ticket wilt behouden. Onder het mom ‘bewaar je ticket en geniet later’ is er een website opgericht met informatie waarom het voor de evenementensector zo belangrijk is om je ticket niet te laten restitueren. Lees meer informatie over dit initiatief op Bewaarjeticket.nl.

Mocht je je ticket voor CampZone 2020 tóch laten restitueren, dan kun je tot 31 mei 2020 gebruik maken van dit formulier. Na deze datum betaalt Eventix alle aangevraagde resituties terug. Vul je dit formulier niet in, dan zal je bestelling op 1 juni 2020 automatisch worden omgezet naar een CampZone 2021-bestelling. Op onze FAQ-pagina staat nu bovenaan een aanvullende ‘Corona FAQ’. Heb je je ticket weten te bemachtigen via een externe partner? Dan zal je ticket doorgeschoven worden naar CampZone 2021.

CampZone Wall of Fame
We willen iedereen die doneert of die er voor kiest om hun ticket te bewaren, graag bedanken via een mooie Wall of Fame pagina en een speciale Discord-rol. Na de deadline van 31 mei 2020 zullen we deze pagina op gaan zetten door middel van een formulier. In dit formulier kun je naast de gegevens die je op Eventix hebt achtergelaten je nickname, tentgroep en Discord account doorgeven. Wij controleren vervolgens de gegevens en zullen je nickname en tentgroep op de Wall of Fame pagina vermelden. Op Discord ontvang je vervolgens ook spoedig je nieuwe rol.