CampZone | Super Smash Bros. Ultimate
22048
post-template-default,single,single-post,postid-22048,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. is al jaren een grote favoriet bij ons op CampZone en ook dit jaar halen wij weer graag Mario en al zijn frenemies naar de maintent voor een spannende competitie. Everyone is here dus er is geen excuus om er zelf ook niet bij te zijn!

Super Smash Bros. Ultimate is misschien wel de tofste party/fighting game met een lage drempel om in te stappen en met een zeer hoge skill ceiling. Voor de casual speler een geschikte game om te laten zien wie er het beste is in knoppen rammen, en voor de die hard fighter perfect om jezelf tot het uiterste te pushen en de game als een echte koning te kunnen beheersen. Kies je favoriete karakter uit een groeiende selectie bekende koppen van Nintendo games oud en nieuw en ga aan de slag om je tegenstanders van het slagveld te slaan. Zeker met Ultimate is er genoeg keuze, want alle karakters uit de eerdere games zijn allemaal terug. Kijkende naar de voorgaande competities op CampZone belooft het ook deze keer weer zeer spannend te worden met een hoop goedgetimede parries, blocks en smashes. Tijd dus om vast te gaan oefenen!

Super Smash Bros. Ultimate wordt uiteraard gespeeld op de Nintendo Switch, maar wij kunnen niet garanderen dat jij kan spelen met een controller die je gewend bent. Neem dus voor de zekerheid je eigen controller mee!

Super Smash Bros. Ultimate  
Format4 Player Brawl leading to 2 Player Brawl
Starting TimeThursday July 30, 8 PM
RulesTBA
RegisterTBA
Prizes1stTBA
2ndTBA
3rdTBA
Sponsored by:TBA