CampZone | Soap Soccer
21588
post-template-default,single,single-post,postid-21588,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Soap Soccer

Glibberen, glijden, vallen en weer opstaan. Een CampZone-klassieker is weer terug van vakantie om de deelnemende teams dichter bij elkaar en dichter bij de grond te brengen. Deze meedogenloze activiteit zorgt voor plezier voor jong en oud, groot en klein en zal bepalen wie de glibberkampioenen van CampZone zijn. Plak die antisliplaag maar vast onder je voeten en bereid je voor op onze Soap Soccer activiteit!

Soap Soccer spreekt als activiteit vrij voor zichzelf. Wij plaatsen op het activiteitenveld een mooi opblaasbaar voetbalveldje inclusief doelen en zepen de ondergrond hardnekkig in alsof het een aangekoekte oven na een ontplofte lasagne is die moet worden schoongemaakt. Verder aan de deelnemers de taak om zoals bij normaal voetbal zoveel mogelijk punten te scoren. Aan het eind van de dag ben je moe, bont en blauw en waarschijnlijk glinsterend schoon door de ladingen zeep die gebruikt worden om het de teams zo moeilijk mogelijk te maken.

Soap Soccer  
FormatTeams of 4
Starting TimeFriday July 31, 12 PM
RulesTBA
RegisterTBA
Prizes1stTBA
2ndTBA
Sponsored by:TBA