CampZone | Rabobank Silent Disco
19411
post-template-default,single,single-post,postid-19411,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Rabobank Silent Disco

Doorfeesten tot in de late uurtjes met al je vrienden en los gaan op de vetste muziek, zonder dat je buren en andere vroege slapers een geluidsoverlast klacht indienen? Onze stille open air discotheek houdt het feestje bezig en de buurt lekker rustig. Leuk voor toeschouwers die zich afvragen wat er gaande is, nog leuker voor alle mensen die een headset op hebben en keihard mee doen op de beat van de muziek. Of je nou rustig naar muziek wilt luisteren aan het warme kampvuur of je beste moves wilt laten zien, pak een headset en vier de dag samen met ons tijdens de Rabobank Silent Disco op CampZone!

Voor de stille feestgangers liggen er headsets klaar om te genieten van live muziek. Welke muziek er gedraaid zal worden is ook voor ons nog een verrassing, maar afgaande van de vorige editie zal de Silent Disco ook dit jaar zorgen voor een geweldige feestavond!