CampZone | Hearthstone Tavern Brawl
18523
post-template-default,single,single-post,postid-18523,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Hearthstone Tavern Brawl

CampZone draait om plezier hebben met vrienden en een vakantie lang zorgeloos kunnen gamen, maar natuurlijk ook om de activiteiten die wij organiseren en waar veel gamers aan mee doen. Dat is waarom we dit jaar ook HearthStone Tavern Brawl hebben.

De Tavern Brawl is een wekelijks roulerende spelmodus in de game Hearthstone. Elke week kun je weer een unieke variant van het populaire kaartspel spelen met elk aparte regels. De ene keer krijg je een pre-built deck samengesteld door Blizzard of een deck bestaande uit willekeurige kaarten, en de andere week mag je zelf je eigen deck bouwen zolang het binnen de regels valt van de actieve Brawl.

Welke Tavern Brawl het precies gaat worden tijdens CampZone is voor ons ook nog een verrassing. Zodra wij weten welke Brawl gespeeld gaat worden zullen de regels natuurlijk bijgewerktworden waar dat nodig is.

Hearthstone  
Format1v1
Starting TimeSunday July 26, 1PM
RulesTBA
Register TBA
Prizes1stTBA
2ndTBA
3rdTBA
Sponsored by:TBA