CampZone | De eerste kortingsperiode eindigt binnenkort
18418
post-template-default,single,single-post,postid-18418,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De eerste kortingsperiode eindigt binnenkort

CampZone 2020 kortingsperiode eindigt binnenkort

Hallo CampZone-bezoekers en vakantiegangers! Wie een beetje bekend is met onze evenementen weet dat wij doorgaans werken met kortingsperiodes voor de tickets. Kort samengevat voor mogelijke nieuwkomers, dit houdt in dat des te vroeger jij je kaartje voor CampZone koopt, des te minder je er voor hoeft te betalen.Check – https://campzone.nl/2020/03/de-eerste-kortingsperiode-eindigt-binnenkort/

Geplaatst door CampZone op Donderdag 12 maart 2020

Hallo CampZone-bezoekers en vakantiegangers! Wie een beetje bekend is met onze evenementen weet dat wij doorgaans werken met kortingsperiodes voor de tickets. Kort samengevat voor mogelijke nieuwkomers, dit houdt in dat des te vroeger jij je kaartje voor CampZone koopt, des te minder je er voor hoeft te betalen. Ook dit jaar hanteren wij weer dit systeem voor de ticketprijzen, met een totaal van drie kortingsperiodes voordat wij over gaan op de deurprijzen. Inmiddels zitten wij bijna op het punt dat wij overstappen van de eerste naar de tweede kortingsperiode, dus de klok begint te tikken!

Mocht je nog geen kaartjes hebben gekocht voor de leukste gamingvakantie van de Benelux, wacht dan niet te lang als je niet de deurprijzen wilt betalen! De eerste kortingsperiode sluiten wij namelijk vanavond, op 31 maart na 23:59 uur waarna wij direct over gaan op de tweede periode. Je hebt dus nog iets meer dan twee weken om je kaartjes te kopen voor de laagste prijs mogelijk in onze webshop. Ben je benieuwd naar de prijzen per periode of meer informatie over wat wij aanbieden? Neem dan een kijkje op onze ticketpagina.