CampZone | Mario Kart 8 Deluxe
22031
post-template-default,single,single-post,postid-22031,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Mario Kart 8 Deluxe

Mario is niet alleen de loodgieter die uit groene pijpen komt en op Goomba’s springt. Nee, naast het redden van zijn geliefde prinses heeft hij nog een heleboel hobby’s. Zo voetbalt Mario, speelt hij graag een potje tennis en daagt hij zijn vrienden en vijanden uit voor het potje vechten. Maar laten we zeker het karten niet vergeten! Mario Kart is al sinds het eerste deel erg populair en elk jaar organiseren wij op CampZone dan ook een competitie. Zo ook dit jaar zal Mario Kart uiteraard niet ontbreken!

Dit jaar spelen wij Mario Kart 8 Deluxe weer op de Nintendo Switch. De regels zijn als vanouds. Vier spelers nemen het per potje tegen elkaar op en strijden om eerste te worden op de door ons zorgvuldig gekozen banen. Uiteraard is Mario Kart geen Mario Kart zonder de items en die zullen je dan ook zeker om de oren gaan vliegen. Maar laat je niet afleiden door deze items, want alleen de beste spelers zullen doorgaan naar de volgende rondes en de ultieme overwinnaar zal zoals je van ons mag verwachten met een erg mooie prijs naar huis gaan.

Dus drift erop los en train je skills om mee te gaan doen aan deze spannende competitie. En onthoud: gooi geen blauw schild, drie rode schilden en een bom op die zielige tegenstander die zo mooi op de eerste plek staat… Oh wacht, doe ook maar wel. Het publiek houdt daar wel van!

Mario Kart 8 Deluxe  
Format12 Players per match, Highest Score tally
Starting TimeSaturday July 25, 1 PM
RulesClick Here
RegisterClick Here
Prizes1st1x Paper Mario: The Origami King + Nintendo Goodiebag
2nd1x Trust Gaming Muta
3rd1x Nintendo Goodiebag
Sponsored by: