CampZone | De Grote Game Quiz
22222
post-template-default,single,single-post,postid-22222,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De Grote Game Quiz

Tijd om al je kennis over games, CampZone en alle andere nerdy onderwerpen op de proef te stellen in onze Grote Game Quiz! Als onderdeel van onze quiz-avond kun je hier vast je breinkwabben aan het werk zetten zodat je direct na de Grote Game Quiz helemaal wakker bent voor de TV Tune competitie.

De Quiz zal gespeeld worden door middel van Kahoot!, dus een mobieltje of digitaal scherm is vereist om mee te kunnen doen. De quiz zal in een free-for-all format gespeeld worden en er is geen inschrijflimiet, dus iedereen kan gezellig mee doen! Kahoot! kan gebruikt worden via de website of via een app die te verkrijgen is in de appstore. Android en Apple.

De Grote Game Quiz  
FormatFree for All, quiz
TimeSaturday August 1, 8 PM
RulesNo Google
RegisterWatch the stream at Twitch.tv/CampZone
Prizes1stx Trust Gaming Scarr Mechanical Keyboard
2nd1x Trust Gaming Xidon Mouse
Sponsored by