CampZone | Beat Saber
22113
post-template-default,single,single-post,postid-22113,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Beat Saber

De grootste VR hit van de afgelopen jaren is dit jaar ook weer onderdeel van CampZone, deze keer als een volwaardige competitie! Beat Saber is de populairste ritme-game voor VR Headsets van het moment. Theoretisch gezien is het concept van Beat Saber vrij makkelijk, namelijk met je motion sensor controllers op de maat van de muziek de gekleurde blokken die op je af komen op de juiste manier zien te raken. In de praktijk blijkt het vaak al gauw een stuk lastiger te zijn dankzij de hoge moeilijkheidsgraad van sommige liedjes, of het eigen gebrek aan gevoel voor ritme wellicht. Door het wild in het rond zwaaien met de controllers bouw je stiekem ook wel een redelijke conditie op, en met behulp van de headset waan jij je al snel als een echte rockster.

De Beat Saber competitie zal direct na de prijsuitreiking op zaterdag van start gaan in de maintent. Zorg er voor dat jij je van tevoren ingeschreven hebt via ons competitiesysteem als je mee wilt doen.

Beat Saber  
FormatScored, TBA
TimeSaturday August 1, 8 PM
RulesTBA
RegisterTBA
PrizesTBA