CampZone | Archery Tag
18996
post-template-default,single,single-post,postid-18996,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Archery Tag

Wil jij je ook wel eens voelen als een badass boself, of als een tribute van District CampZone? Doe dan mee met Archery Tag!

Dit spel is een interessante combinatie van trefbal, boogschieten en een vleugje paintball (zonder verf, don’t worry!). Het spel wordt vier tegen vier gespeeld, waarbij de spelers allemaal een boog krijgen, en een klein aantal pijlen. Het uiteindelijke spelformat zal (onder voorbehoud) Team Deathmatch worden, wat betekent dat de teams alle spelers van het andere team moeten uitschakelen om te kunnen winnen.

Door het beperkte aantal pijlen in het spel, kun je alleen maar winnen door te rollen, te kruipen en te rennen over het veld om snel meer munitie te verzamelen! De pijlen zijn natuurlijk geen ‘echte’ pijlen. Ze hebben een foam kussentje aan het uiteinde, zodat we geen traumahelikopter nodig hebben wanneer iemand geraakt wordt.

Archery tag  
Format4v4
Starting TimeMonday July 27, 2 PM
RulesTBA
RegisterTBA
Prizes1stTBA
2ndTBA
Sponsored by: TBA