CampZone | Wie heeft het 123-3D.nl shoptegoed gewonnen?
22894
post-template-default,single,single-post,postid-22894,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Wie heeft het 123-3D.nl shoptegoed gewonnen?

Wie heeft het 123-3D.nl shoptegoed gewonnen?

Afgelopen CampZone kon je op veld HackZone genieten van de allertofste 3D-printers, mogelijk gemaakt door 123-3D.nl. Bezoekers konden naar hartelust gebruik maken van de 3D-printers die hier stonden te shinen, workshops volgen én mooie 3D prijzen winnen. Bij gebruik van de exclusieve kortingscode op de webshop van 123-3D maakte je per direct kans op een online shoptegoed van maar liefst 250 euro!

Nu de start van het jaar alweer even voorbij is, is het de hoogste tijd om aan te kondigen wie dit prachtbedrag online mag gaan besteden op 123-3D.nl. Hierbij willen we P. Hoeijmakers dan ook van harte feliciteren met zijn prijs. Er is inmiddels al contact met hem gezocht door 123-3D.nl, zodat hij zo snel mogelijk kan beginnen met het verkennen van de online webshop!