CampZone | The Ultimate All-Round Gamer Challenge
19601
post-template-default,single,single-post,postid-19601,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The Ultimate All-Round Gamer Challenge

Ultimate AllRound Gamer 
GameLocatie
Super Mario Maker 2Maintent
One Finger Death Punch 2Maintent
Z-TypeMaintent
3D PinballMaintent
CounterspellMaintent
Tricky TowersMaintent
2048Rabobank (naast het cateringterras)
Beach Buggy Racing in een TeslaRabobank
Super TetrisWallylan (naast Tent Jeroen grenzend aan het activiteitenveld voor de Org)
PacManWallylan
SingStar4Launch
Geometry Wars4Launch

De ultieme gamer is iemand die van alle markten thuis is. Shooters, puzzlers, platformers of racing games, het maakt niet uit, elke game wordt zonder problemen overmeesterd door dit virtuele genie. Door de jaren heen hebben wij al heel wat uitblinkers het podium op mogen roepen tijdens de prijsuitreiking, welke allemaal hebben bewezen dat ze de titel van CampZonekoning van hun game verdiend hebben. Maar zijn zij ook net zo bekwaam in andere games, of hebben wij een onontdekte gaming god rondlopen op CampZone die niet kan wachten zich bekend te maken? De Ultimate All-Round Gamer challenge gaat ieders skills op de proef stellen met een verraderlijke gauntlet aan games, zowel oud als nieuw. Laat zien dat jij elke game onder de knie hebt door de beste tijd en de hoogste score neer te zetten.

De Ultimate All-Round Gamer Gauntlet op CampZone is misschien wel het hoogtepunt van onze competities, want we zullen niet één, niet twee, maar maar liefst tien verschillende kleine competities spelen! De Gauntlet zal bestaan uit games die persoonlijk gekozen zijn door onze compo-admins en activiteitenbegeleiders. Om iedereen een eerlijke kans te geven maken wij nu nog niet bekend welke spellen er gespeeld zullen worden. Improvisatie, ter plekke problemen oplossen en je tactiek aanpassen waar nodig is zijn belangrijke kwaliteiten om te hebben als je heelhuids deze uitdaging door wilt komen.

Voor een middagje wordt de Maintent omgetoverd tot een pop-up arcadehal waar iedereen terecht kan. Elke deelnemer zal gescoord worden op zijn of haar prestatie bij elke game. Aan het einde van de middag wordt ieders score opgeteld en mogen wij officieel bekend maken wie de Ultimate All-Round Gamer van CampZone is!

Ultimate All-Round Gamer  
FormatTimed Gauntlet Free for All
Starting TimeThursday July 30, 2 PM, Maintent Start, various locations
RulesClick here
RegisterRegister here
Prizes1st1x Speedseats Sports Chair
1x Wooting One Keyboard
RecordholdersGamecardsdirect Steam Gift Card €10
Sponsored by: