CampZone | Nederlandse game ‘Fromto’ voor alle deelnemers
21553
post-template-default,single,single-post,postid-21553,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Nederlandse game ‘Fromto’ voor alle deelnemers

Vrolijke party-achtige games doen het op CampZone altijd erg goed. We hebben jaren lang competities gedraaid van onder andere Worms Reloaded, SpeedRunners, Minion Masters en Lethal League. Op Worms Reloaded na heeft de vaste CampZone bezoeker deze games als het goed is ook allemaal in zijn Steambibliotheek staan, want tijdens CampZone is het soort van traditie om een nieuwe game te krijgen. Dit jaar is dat niet anders, want in samenwerking met Headup Games en Studio Erikson brengen wij Fromto naar je toe!

Fromto is het allerbeste te omschrijven als een mix tussen Ultimate Chicken Horse, Super Mario Maker en TrackMania. Jij bent de chauffeur van een fantastisch kinderachtig vormgegeven autootje met maar één doel: de finish bereiken. Dit is een stuk lastiger dan dat je denkt. Je probeert omstebeurt zo snel mogelijk naar de finish te racen, maar al snel kom je er in de eerste ronde achter dat het level eigenlijk nog helemaal ‘niet af’ is. Na iedere beurt is het daarom tijd voor de creatiemodus, waar je zowel hindernissen voor je tegenstanders als gemakken voor jezelf kunt plaatsen.

De game is ontwikkeld door Nederlandse studio ‘Studio Erikson’ en is gebaseerd op een tekening die ontwikkelaar Erik in zijn vroege kinderjaren al getekend heeft. Inmiddels is hij oud genoeg om te programmeren en is hij zelf vader van twee kinderen, Niki en Joep. Niki en Joep zijn 5- en 2 jaar oud, maar dat heeft ze er niet van weerhouden om hun vader te helpen met de invulling van de achtergronden. Verwacht dus een stel spraakmakende tekeningen op de achtergrond die meer dan koelkastwaardig zijn.

Fromto komt ‘ergens in 2019’ uit voor de PC en Nintendo Switch. Speciaal voor CampZone 2019 zullen de servers alvast open gezet worden, zodat iedereen kan oefenen voor de competitie op donderdag 1 augustus. Word jij de allereerste kampioen van deze zinderende partygame ooit? Aankomende CampZone gaan we het zien!

De game heeft momenteel een gelimiteerde Party Crash Demo beschikbaar die een glimps van de game laat zien, maar CampZoners hoeven zich hier niet aan te storen. Iedereen die via CampZone een code voor Fromto ontvangt heeft tijdens het developmentproces vanaf CampZone tot aan release volledige Beta access (zie het als een exclusieve early access). Ben je deze game na de release kwijt? Neen! Want dan wordt jouw code gewoon netjes omgezet in de versie die live staat zodat jij voor het leven lang Fromto kan blijven spelen.

Fromto  
FormatFree for All, TBD
Starting TimeFriday August 2, 3 PM
RulesClick here
RegisterRegister here
Prizes1st1x HyperX Alloy FPS RGB Keyboard
2nd1x HyperX Cloud Alpha
3rd1x HyperX XL Mousepad
Sponsored by: