CampZone | FRITZ!Box sponsort CampZone 2019
22589
post-template-default,single,single-post,postid-22589,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

FRITZ!Box sponsort CampZone 2019

Let the games begin… zónder haperingen

Game opgestart, headset op, in je favoriete stoel genesteld: jij bent helemaal klaar voor jouw game-moment. Het is spannend, want jouw online tegenstanders zijn goed. Maar jij ook! Op jouw scherm richt jij je wapen op een tegenstander. Niks aan de hand, dit ga je winnen. En dan? Lag! Je bent zelf onder vuur genomen. Game over. Hoe dan? Aan jou lag het niet, maar wel aan de verbinding. Niets is zo irritant als traag internet, zeker als je aan het gamen bent. Je kan technisch nog zo sterk zijn, uiteindelijk bepaalt de snelheid de race. Een écht gamer zorgt er daarom voor dat hij de beste router in huis heeft. Welke? Een FRITZ!Box natuurlijk!

De FRITZ!-productlijn bestaat uit verschillende breedbandeindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel, evenals smarthomeproducten die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken. Samen zorgen zij voor een snel, intelligent en veilig thuisnetwerk. Met FRITZ! ben je dus verzekerd van de beste verbindingskwaliteit en razendsnel internet. Zo worden producten van FRITZ! regelmatig van updates voorzien, waardoor de stabiliteit behouden blijft en uitvalveiligheid van de verbinding is gewaarborgd. Supersnel gamen is een feit met de FRITZ!Box 7590, de topmodelrouter met geïntegreerde modem voor snelle VDSL-verbindingen en voor Gigabit-snelheden via glasvezel, kabel en draadloze verbindingen. Een topscore is op deze manier zo behaald!

FRITZ! laat graag aan je zien wat het in huis heeft voor de echte gamers onder ons. Laat zien hoe goed jij bent in Guitar Hero 3, quizavondjes, of Capture The Flag. Wie weet ga jij dan wel naar huis met een FRITZ!Powerline 1260E set of het topmodel: de FRITZ!Box 7590!