CampZone | CampZone is voorbij, iedereen bedankt!
22645
post-template-default,single,single-post,postid-22645,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone is voorbij, iedereen bedankt!

De allerlaatste stukjes werk worden nog verricht om alles netjes op te ruimen enĀ hetĀ terrein volledig leeg te krijgen, maar voor de rest van de bezoekers van dit jaar zit CampZone er helaas alweer op. Maar wat was het weer een geweldig toffe editie op ons nieuwe veldje in Veghel, met extreme hitte tijdens de opbouw en de eerste dag, hier en daar een wel heel stevig buitje en wat doorgescheurde tentdoekjes maar gelukkig voor de rest van het evenement redelijk lekker weer.

Via deze weg willen wij van de organisatie nog even iedereen die aanwezig was op CampZone 2019 bedanken voor alle inzet en gezelligheid! Natuurlijk alle crewleden die hard werk hebben geleverd en zo hebben meegeholpen aan het realiseren van deze geweldige negentiende editie van de tofste vakantie die er is. Maar ook alle bezoekers die er dit jaar bij waren en hebben bijgedragen aan de vriendelijke en vooral gezellige sfeer wat dit evenement zo uniek maakt. Dankzij al deze supertoffe mensen is CampZone meer dan simpelweg een veldje gevuld met tenten. Iedereen hartstikke bedankt voor de bijdrage aan CampZone 2019 en wij hopen iedereen volgend jaar weer terug te mogen zien, wanneer wij de twintigste editie van CampZone zullen gaan vieren!

Ook al is CampZone weer voorbij voor dit jaar, wij zijn nog niet klaar met deze editie. We hebben namelijk nog een aantal foto’s om te uploaden en natuurlijk komt er ook nog een vette aftermovie aan. Houd dus zeker onze website en Facebookpagina in de gaten als je deze niet wilt missen. Kijk je nu al uit naar de volgende editie van CampZone? Zo gauw wij een datum hebben zullen wij dit zo snel mogelijk aankondigen, samen met de ticketverkoop. Nog heel even geduld dus!

Bedankt iedereen en tot volgend jaar!