CampZone | CampZone Indie Showcase nu bezig
22569
post-template-default,single,single-post,postid-22569,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Indie Showcase nu bezig

Vandaag is het de dag om eens een potje te gamen! Over het veld verspreid kun je bij 4Launch, Rabobank, Wallylan én de Maintent terecht om de vetste games van onze Ultimate Allround Gamer te proberen. Daarnaast kun je bij Rabobank kennis maken met Furhat.

Ook in de Maintent zijn er een paar vette extra’s, en dat in de vorm van de Indie Showcase. Voor het eerst doen we meer met ontwikkelaars dan hun games uitdelen en er een vette competitie van hosten (al doen we dit wel nog steeds voor Fromto, want het is nog steeds een goed idee).

Over Fromto gesproken, laten we daar meteen mee beginnen: het is namelijk de eerste indie game die aanwezig is bij de indie showcase. Studio Erikson is vandaag aanwezig voor je vragen over deze game, dus loop vooral even langs om een potje tegen hem te spelen en te vragen naar de beste strategie om de competitie van morgen te winnen!

De launchparty van Counterspell vond gisteren plaats, en ook de heren van Punchbutton Studios is weer aanwezig. Ook bij hen kun je dus lekker doorgaan met het doorspelen van hun mooie game. De releasedatum was gisteren en via Steam kun je de game aanschaffen om thuis door te gaan met deze multiplayer madness.

Last but not least is onze knaller op The-Party, Timebenders. Studio Oogbaard is al de hele week gezellig met ons mee aan het kamperen en vandaag is het ook eindelijk zijn beurt om zijn titel in de spotlight te zetten. Timebenders is misschien het beste te omschrijven als Magicka meets Unreal Tournament; zeker de moeite waard om te bekijken!

Vanaf nu dus in de Maintent! Loop even langs!