CampZone | TU/e: internationaal vooraanstaand onderzoek en onderwijs
22014
post-template-default,single,single-post,postid-22014,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

TU/e: internationaal vooraanstaand onderzoek en onderwijs

De TU/e, faculteit Wiskunde en Informatica, is dit jaar trotse sponsor van CampZone. Op een bijzondere samenwerking, waar plezier, creativiteit en succes samenkomen. Een uitdaging voor iedere deelnemer!

Aan de TU/e maak je deel uit van een kleine universiteit met een grote impact. Een universiteit waar studenten en docenten elkaar bij de voornaam noemen en samen werken aan innovatieve projecten die echt verschil uitmaken.

Een universiteit kan alleen succesvol zijn in het opleiden van de volgende generatie ingenieurs als er zowel uitstekend onderwijs als onderzoek te vinden is. De TU/e blinkt uit op beide gebieden, met talloze succesvolle internationale onderzoekssamenwerkingen en innovatief onderwijs waarbij je de baas bent over je eigen carrière.

Dit wordt door veel onafhankelijke internationale rankings bevestigd. De TU/e is de nummer 1 in Europa als het aankomt op gezamenlijke publicaties met het bedrijfsleven en scoort ook hoge punten op de rankings van Times Higher Education, QS, ARWU/Shanghai en CWTS.

De faculteit Wiskunde en Informatica biedt opleidingen aan zoals: Technische Wiskunde, Computer Science and Engineering, Embedded Systems, ontwerpersopleiding Software Technology and Data Science. In hun onderzoek concentreren zij zich op toepassingen van de wiskunde en ontwerpen van innovatieve softwaresystemen.

Als onderdeel van Brainport, de slimste regio van de wereld, gaat TU/e bijzondere samenwerkingsverbanden aan met bedrijven en overheden. Zo biedt TU/e iedereen die zich bij hen aansluit een uitdagend toekomstperspectief.

Op zoek naar een innovatieve studie of uitdagende baan? Kijk zeker bij TU/e!