CampZone | Special Guests
22353
post-template-default,single,single-post,postid-22353,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Special Guests

Verspreid over heel CampZone heen zullen er weer flink wat bijzondere gasten aanschuiven. Nieuw dit jaar zijn Nederlandse gaming developers. Studio Oogbaard, Punchbutton Studios en Studio Erikson trappen ‘Indie @ CampZone’ af met Timebenders, Counterspell en Fromto.

Ook zijn er weer veel Twitch-streamers te vinden. Bekende gezichten als MSSH en Kratt Gaming, maar ook nieuwe streamers als Stalkerkoffie, Karim & Suus, Partypooper, PeperTV, Mr4Damage en vele anderen.

Het eerste weekend gaan we weer genieten van cosplay, en als speciale gasten in de cosplay jury kondigen we graag Team Paraluna, Mirai, Wayne’s Workshop, de Belgische Mistvein en de Poolse Infiltrait0r aan.

Als kers op de taart brengt HackZone een spreker vanuit Deloitte mee en zijn de First Person VR robots van Mech Punk er weer, plus zoals verwacht onze vrienden van Rabobank.

Een volledig overzicht van al onze Special Guests is te vinden op de Special Guests pagina.