CampZone | Schrijf je nu in voor de competities en activiteiten!
20224
post-template-default,single,single-post,postid-20224,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Schrijf je nu in voor de competities en activiteiten!

CampZone gaat alweer bijna van start en dus is het tijd voor ons om aan te kondigen dat de inschrijvingen weer zijn geopend!

Heb je al gekeken met welke awesome activiteiten en competities je mee wil doen dit jaar? Zo niet, dan is het daar zeker de tijd voor, want je kan je vanaf nu namelijk inschrijven.

Alle prijzen, regels en verdere informatie voor elke activiteit en compo zijn te vinden op de CampZone website, dus check snel met wat voor fantastische loot jij misschien wel naar huis gaat. Kijk voor een handig overzicht van alles wat er te doen is op ons programma. Daar kun je per dag makkelijk alle info vinden die je nodig hebt. Om in te schrijven klik je simpelweg op de inschrijflink, maak je een account aan op Lanergy (of log in op je oude account) en vul je de nodig info in. Alles wat je dan nog moet doen is je inschrijving op de dag van de activiteit of competitie bevestigen voor aanvang.

Verder kun je alle tussentijdse informatie, handige feitjes en interessante mededelingen ook vinden op cz19.lanergy.eu, dus vergeet niet af en toe deze website te checken voor updates. Ook kun je daar de huidige competitie inschrijvingen en eventuele brackets vinden.

Trommel snel je squad op en ga voor die win!