CampZone | Rabobank Solar Cooking Challenge
22008
post-template-default,single,single-post,postid-22008,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Rabobank Solar Cooking Challenge

Camping craft skills op de proef gesteld met Rabobank Solar Cooking Challenge

Geduld, creativiteit en vooral veel zon zijn dé ingrediënten die winst gaan opleveren als je deelneemt aan de Rabobank Solar Cooking Challenge. Als groen alternatief voor de BBQ word je uitgedaagd jouw camping craft skills op de proef te stellen. Wie zo duurzaam mogelijk het heerlijkste gerecht bereidt met zo min mogelijk energie en voedselverspilling gaat er vandoor met die felbegeerde prijs!

Rabobank vindt het belangrijk om samen op een duurzame manier ervoor te zorgen dat er genoeg voedsel is voor iedereen. Met een aantal basisartikelen een zonneoven bouwen, sluit deze challenge hier naadloos op aan. Duurzaam door gebruik te maken van bestaande materialen en energieverspilling tegengaan door gebruik te maken van de zon. De hele week zijn punten te verdienen via het delen van foto’s en ervaringen op social media (#rabobanksolarcooking, #rabobank) over het bouwen van en koken met de zonneoven. Op de finaledag, vrijdag 2 augustus (of bij slecht weer op zaterdag 3 augustus), demonstreren deelnemers voor de jury hun opstelling bij de Rabobank tent en beoordeelt de jury de solar-kookcreaties.

Kom op zaterdag 27 juli om 13:00 uur naar de Rabobank tent voor meer informatie, ontvang de DIY Solar Oven starterskit en let’s start cooking! Zaterdag 3 augustus zal de finale tussen vanaf 13:00 uur plaatsvinden bij de Rabotent.