CampZone | Ontsnap uit Escape Room Veghel
21712
post-template-default,single,single-post,postid-21712,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Ontsnap uit Escape Room Veghel

Er is niet alleen op CampZone genoeg te doen voor alle bezoekers, ook in de omgeving van Veghel is er genoeg aan entertainment te vinden. Zeker met onze nieuwste partner hebben wij voor de liefhebbers van Escape Rooms een gezellig dagje uit kunnen regelen. Samen met Escape Room Veghel is er een toffe actie opgezet die iedereen aanmoedigt om de Escape Rooms uit te proberen.

Escape Room Veghel is onderdeel van Noordkade Uitjes, welke gevestigd is in Veghel en gespecialiseerd is in originele groepsuitjes waaronder de tofste escape rooms van Nederland. Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland! Ben je eraan toe om als team aan de slag te gaan, al je creativiteit in te zetten en kun je out-of-the-box denken? Ga dan met ons terug naar 1937, daal af in één van de oude fabrieksruimtes en ontrafel als echte rechercheurs in 60 minuten het mysterie.

Dus wat hebben wij voor moois voor jullie in de aanbieding? Deelnemers van CampZone krijgen dit jaar 20% korting op de reserveringskosten wanneer ze komen spelen bij The Space of Escape Room Veghel! Qua escape rooms zijn er drie opties om uit te kiezen (alle drie minimaal 4 deelnemers):
– Escape Room Veghel (max 8 personen – www.escaperoomveghel.nl)
– The Launch (max 10 personen – www.space-mission.nl)
– The Sabotage (max 10 personen – www.space-mission.nl)
Om gebruik te kunnen maken van deze actie dient er minimaal 1 persoon in de groep een polsbandje van CampZone 2019 te tonen bij binnenkomst. Mocht je team uit 10 of meer personen bestaan (met een maximum van 20 deelnemers) dan is er ook de mogelijkheid om The Launch en The Sabotage tegelijk te reserveren onder de noemer Sabotage the Launch (10 tot 20 spelers). Dit arrangement is in essentie een versus modus, waarin je het in teams tegen elkaar opneemt. Via Sabotage the Launch hoef je niet twee losse reserveringen te plaatsen en kun je eindelijk onderling bepalen wie van jullie de beste zijn. Wil jij graag eens een van deze escape rooms uitproberen? Reserveren kan telefonisch of online via de sites van Noordkade Uitjes. De CampZone actie is actief gedurende heel het evenement, vanaf 26 juli t/m 5 augustus.

But that’s not all! Het allersnelste team dat tijdens CampZone een tijd neerzet bij een van de escape rooms mag op het podium tijdens de prijsuitreiking een prijs ontvangen. Wat voor prijs dit zal zijn krijgt het winnende team pas op het podium te horen. Zorg er in ieder geval voor dat je je teamnaam goed noteert en natuurlijk bij de prijsuitreiking aanwezig bent. Daarnaast zijn er ook vrijkaarten en tegoedbonnen voor de Escape Room Veghel en The Space te winnen bij onze jaarlijkse CampZone Bingo, dus veel geluk aan iedereen die voor deze prijs zal gaan spelen!

UPDATE: Wil je optimaal gebruik maken van onze kortingsactie? Vertel dan bij het reserveren dat je op locatie wilt afrekenen. Laat daar je CampZone-bandje zien en dan wordt de korting direct verrekend met de groepskosten voor de Escape Rooms. Tijdens het reserveren kun je alsnog vermelden dat je van CampZone af komt, dan kan het personeel van de Escape Room daar rekening mee houden.