CampZone | Minion Masters
22060
post-template-default,single,single-post,postid-22060,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Minion Masters

Bezoekers  die al meerdere edities op CampZone komen zullen vast wel al bekend zijn met de game Minion Masters. Dit spel hebben wij namelijk in 2017 aan alle full event deelnemers van CampZone mogen weggeven, waarna iedereen zijn/haar skills kon laten zien tijdens de competitie. Inmiddels is Minion Masters al een tijdje geleden uit de Early Access gehaald en officieel uitgebracht en heeft de game tegenwoordig ook een 2v2 modus. Voor ons een mooi moment dus om voor Minion Masters weer eens een competitie te organiseren!

Minion Masters is het best te omschrijven als een Collectible Tower Attack Card Game. Dat is een hele mond vol maar in essentie verzamel jij je kaarten bij elkaar, maak je het beste deck dat er is en versla je je tegenstander door je minions via lane-based combat naar de vijandelijke hero te sturen. Door je minions tactisch te plaatsen en zorgvuldig je mana en spells te gebruiken zorg jij er voor dat jouw troepen veilig je tegenstander bereiken en deze volledig kunnen afslachten. Zeker in de 2v2 modus dien je goed met elkaar je stappen te coördineren, wat een stuk meer diepgang toe voegt aan de game.

Minion Masters  
Format2v2
Starting TimeWednesday July 31st, 1 PM
RulesClick here
RegisterRegister here
Prizes1st2x Wooting One
2nd2x Seasonic PSU
3rd2x be quiet! Silent Wings
Sponsored by: