CampZone | Lekkere Ijscream Actie
22542
post-template-default,single,single-post,postid-22542,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Lekkere Ijscream Actie

Onze favoriete ijscoverkoper, die natuurlijk zeer bekend is van de “LEKKERE ICECREAEAM”, heeft vanaf vandaag een mooie en zeker handige actie lopen voor juist de mensen die zin hebben in een ijsje maar niet zelf willen lopen. De heerlijke ijscobolletjes van de Ijscream-kar zijn vanaf nu maar €1,- per bol, dus geen gedoe meer met halve euro’s. Ook hebben zij een handige bezorgservice opgezet voor iedereen die graag een smakelijk ijsje aan zijn/haar voortent geleverd wil hebben.

Bestellingen kunnen doorgegeven worden via de app of een telefoontje naar 0624444119. Vermeld het aantal bolletjes, welke smaken, eventuele dip en natuurlijk ook in welke tent je zit om je ijsje aan je deur geleverd te krijgen. De beschikbare smaken zijn:
– Aardbei
– Chocolade
– Banaan
– Citroen
– Pistache
– Vanille

Een heerlijk dessert en je hoeft er niet eens voor op te staan. Klinkt natuurlijk als een perfect idee, dus bestel dat ijsje!