CampZone | Klimshuttle Diederik
22064
post-template-default,single,single-post,postid-22064,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Klimshuttle Diederik

De activiteit met de slechtste naam ooit!

Mocht je weleens het gevoel hebben dat wij de namen voor onze spraakmakende actviteiten regelmatig uit onze duim zuigen, dan kunnen we alleen maar zeggen dat je hier volledig gelijk in hebt. We willen je graag voorstellen aan Diederik, onze klimshuttle van dit jaar. Diederik is ontstaan uit lucht en heeft een leuke jeugd meegemaakt zonder pesterijen. Wat hem wel anders dan andere klimattracties maakte, is dat hij al vroeg is benoemd tot klimshuttle. Shuttles zijn namelijk hartstikke tof en dankzij het blauw-rode huidje van Diederik is tof een beetje zijn ‘middle name’.

Voor zijn achttiende verjaardag heeft Diederik van zijn moeder een lipvergroting gehad, zodat zijn vrolijke gapende gat nóg meer opvalt. Zijn droom is om later als eerste opblaasbare glijbaan via de Veghelse Ruimtevaartmaatschappij op de maan te kunnen landen. Diederik kijkt er ontzettend naar uit om je tijdens een date te ontmoeten. Je mag hem direct overal aanraken. Het doel? Verken Diederik op de meest intieme plekken maar doe dat wel zo snel mogelijk!

Klimshuttle Diederik  
FormatTimed
TimeWednesday July 31st, 2 PM
RulesClick here
RegisterRegister here
Prizes1st1x Medion Erazer Muis
2nd1x A4-Tech X7 G800v Keyboard
3rd1x Gembird MP Gamepro XL