CampZone | Huur een Speedseats stoel
21237
post-template-default,single,single-post,postid-21237,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Huur een Speedseats stoel

UPDATE: Enkel de modellen Sport en Comfort zijn nog beschikbaar!

Ben jij ook fan van zittend gamen, maar absoluut geen fan van onze CampZone kuipstoeltjes? Als je elf dagen lang spendeert op een evenement wil je natuurlijk wel op iets zitten dat je rug goed ondersteunt. Nou zijn onze stoeltjes redelijk prima, maar niet iedereen zal er even tevreden mee zijn. Maar goed dan dat onze vrienden van Speedseats hun comfortabele stoelen beschikbaar willen stellen voor gebruik tijdens CampZone. Deze Belgische bazen zorgen er met hun Gaming Chairs voor dat ook jouw rug van de vakantie kan genieten!

Vanaf nu zijn er vier verschillende Speedseats modellen te huur in onze CampZone webshop. Wanneer je een stoel reserveert zorgt Speedseats ervoor dat jij deze bij aankomst op het evenement kan ophalen bij de entree. Geen gedoe dus met het meenemen van je eigen bureaustoel, want die ruimte in de auto/aanhangwagen hebben we allemaal hard nodig voor belangrijkere spullen (zoals bier, bacon en. . . juist, bami). Uit welke modellen kan er dan gekozen worden?

Speedseats Sport Chair
Speedseats Comfort Chair
Speedseats Comfort XL Chair
Speedseats Relax Chair

De huurprijzen kun je vinden in onze shop. Let er op dat er maar een beperkte voorraad beschikbaar zal zijn, dus wil jij graag een luxe ondergrond hebben voor je derrière tijdens CampZone, wees er dan snel bij voordat alles verhuurd is! Tevens is het alleen mogelijk om een Speedseats stoel te huren voor de gehele duur van het evenement (elf dagen, startende op 26 juli lopende t/m 5 augustus). Aan het eind van CampZone kun je de stoel komen inleveren bij onze tafelinname, waar de heren van Speedseats de ontvangst zullen bevestigen. Borg is verder niet nodig!

Ga dus met volle snelheid regelrecht naar onze shop om je eigen luxe Gaming Chair te reserveren, en dan zit jij straks als een echte koning te gamen!