CampZone | Hardstyle feestavond met Maximumraver
22504
post-template-default,single,single-post,postid-22504,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Hardstyle feestavond met Maximumraver

Wie wel van een goed hard feestje houdt moet zeker vanavond aanwezig zijn in de Maintent, want dan gaat het spreekwoordelijke dak eraf! Op dinsdagavond na de TV Tune competitie zal DJ Dominique Janssen, ook wel bekend onder zijn alias Maximumraver, zijn plek achter de draaitafel innemen om de avondstilte te vullen met House, Hardstyle, Hardcore en andere soortgelijke stijlen. Wie aanwezig was bij de Silent Disco afgelopen avond en het rode kanaal aan had staan kon al genieten van de draaistijl van Maximumraver en dan vooral zijn zwaardere en hardere werk.

Heb jij wel zin in een avondje hard gaan op Hardstyle? Kom dan zeker naar de Maintent wanneer de fun van start gaat na de TV Tune Competitie!

(Schatting van starttijd is ergens tussen 22:00 uur en 22:30 maar dit kan ook eerder zijn als de TV Tune competitie sneller klaar is)