CampZone | Gamecardsdirect is er ook weer bij!
21689
post-template-default,single,single-post,postid-21689,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Gamecardsdirect is er ook weer bij!

Wij mogen Gamecardsdirect als sponsor voor CampZone 2019 aankondigen, en natuurlijk komen ze niet met lege handen! Gamecardsdirect biedt leuke prijzen aan die voor iedereen geschikt zijn, aangezien je zelf kan kiezen wat je wilt kopen met je prijs! De prijzen bestaan uit gift cards die geldig zijn in de Steam Store, waarmee jij zelf kan kiezen welke games jij met je eerlijk verdiende virtuele centjes aan je account wilt toevoegen. Gamecardsdirect is leverancier van een gigantisch assortiment aan gamecards, waaronder Steam, Blizzard, Riot Points en Utomik!

Wat gaat Gamecardsdirect precies doen op CampZone zul je je nu afvragen? Zij zullen een handjevol competities en activiteiten sponsoren op het leukste evenement van het jaar. Winnaars van diverse competities en activiteiten mogen wij voor hun moeite belonen met gift cards van Gamecardsdirect.

Tevens krijgt iedere bezoeker van CampZone een toffe Gamecardsdirect strandbal als onderdeel van onze goodiebag. Prima geschikt voor een ultra-competitief potje overgooien in ons zwembad, in je tent of bij de barbecue.  We zijn nog niet klaar want Gamecardsdirect zal ook onderdeel zijn van de tweede editie van de Ultimate All-Round Gamer Competition waar wij ook giftcards mogen weggeven aan de highscore-houders van de games.