CampZone | Galaxy Tag
21981
post-template-default,single,single-post,postid-21981,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Galaxy Tag

Als echte ruimtevaarder ben je altijd op zoek naar nieuwe planeten om je vlag op te plaatsen en deze onbekende grond te claimen voor eigenbelang en eeuwige roem. Want het enige wat telt op je portfolio is natuurlijk de hoeveelheid overwinningen die je op je naam hebt staan. Op CampZone stomen wij je alvast klaar voor deze intensieve en zeer belonende mindset door middel van onze baanbrekende simulator die wij zeer professioneel de “Bevolk-zoveel-mogelijk-planeten-voor-het-vaderland-voordat-Rusland-dit-kan-doen”-populatiesimulatie hebben genoemd. Uiterst wetenschappelijk, totdat iemand dacht het beter te weten en de naam veranderde naar Galaxy Tag. Hoe dan ook, er is voor de actievelingen onder ons weer wat leuks te beleven op CampZone!

Geef je over aan het onbekende en neem je plaats in in het midden van het melkwegstelsel (NOTE: bad zal niet daadwerkelijk gevuld worden met melk, maar met water). Aan de randen van dit stelsel vind je de sterren die klaar staan om ontdekt te worden. Hoe weet je precies wanneer een ster klaar is om geclaimd te worden? Zoals sterren dat wel eens vaker doen gaan ze licht geven, waarna jij als razendsnelle raketpiloot deze ster een vriendelijke klop mag geven om je naam aan deze ontdekking te binden. Let wel op, want voordat je het weet zijn er alweer drie andere sterren die aandacht nodig hebben dus wees er snel bij!

Scoring zal gebaseerd worden op het zetten van een highscore binnen een bepaalde tijd, of via een 1v1 highscore battle. Het uiteindelijke format is nog onder voorbehoud.

Galaxy Tag  
FormatScored, TBD
TimeFriday July 26th, 2 PM
RulesClick here
RegisterRegister here
Prizes1st1x A4-Tech X7 G800v Keyboard
2nd1x Sharkoon Skiller Keyboard
3rd1x Sharkoon Skiller Keyboard