CampZone | Ga in gesprek met Rabobank’s Furhat
22343
post-template-default,single,single-post,postid-22343,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Ga in gesprek met Rabobank’s Furhat

Ga in gesprek met Rabobank’s Furhat

Gaan we binnenkort met machines praten alsof ze mensen zijn? En hoe ziet die virtuele revolutie er dan uit? Kinderen voeren al een gesprek met Siri alsof het een persoon is. Kunnen robots een rol spelen in het ontwikkelen van medewerkers? Of kunnen ze een rol spelen in het bedienen van klanten? Vragen die leven op het gebied van verdere ontwikkeling van AI-technieken zoals machine learning, én op het grensvlak van andere vakgebieden, zoals psychologie. Vragen waar de Rabobank heel nieuwsgierig is naar het antwoord.

Om die reden heeft Rabobank robot Furhat als collega aangenomen. Furhat is nog lang geen held en moet nog heel veel leren! Gelukkig maar. Heb jij ideeën wat Furhat voor een medewerker of de klant kan gaan betekenen? Zet je ideeëngenerator aan, kom donderdagmiddag tijdens de Ultimate Gaming Day naar de Maintent en onderzoek of jij de meest geavanceerde codes bedenkt om impact op Furhat te maken!