CampZone | Enthousiaste kampeerders
22384
post-template-default,single,single-post,postid-22384,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Enthousiaste kampeerders

Het wachten op de volgende editie van CampZone is voor de hardcore fans altijd een flinke lijdensweg. Hoe dichter we bij het evenement komen, des te meer zin we krijgen en natuurlijk ook des te ongeduldiger we gezamenlijk worden. Ook wij van de organisatie en de opbouwcrew kijken uit naar de start van het evenement wanneer alles klaar is, zeker nu met deze helse hitte.

Traditiegetrouw zien we onze bezoekers al vrij vroeg een rij vormen voor de ingang van CampZone om gezellig met elkaar te wachten op het moment dat wij open gaan. Hartstikke leuk natuurlijk, maar dit jaar zijn er al bezoekers die wel HEEL enthousiast zijn en nu al vrolijk het beginpunt van de wachtrij zijn gaan vormen. Jammer genoeg hebben we deze persoon ook alweer naar huis moeten sturen, gezien dit zo vroeg voor de het openen van de poort nog niet de bedoeling is.

Volgens de regelgeving en de opgelegde vergunningen vanuit de gemeente mag er op het parkeerterrein van CampZone niet overnacht worden, dus onze toezichthouders zullen het vormen van een wachtrij ook actief tegen gaan houden tot op de donderdagochtend voor de opening zelf. Kampeerders die toch hun camper/caravan plaatsen op het parkeerterrein of in de directe omgeving van CampZone zullen ook zo snel mogelijk weer weggestuurd worden. De kampeerontheffing die wij hebben telt daarnaast ook alleen voor het terrein van CampZone zelf, wat betekent dat het kamperen buiten de hekken strafbaar is en potentieel kan uitlopen op een boete. Geen leuke verrassing om CampZone mee te beginnen.

Buiten dit alles om raden wij het kamperen op dit veld ook vanuit een handjevol andere praktische redenen af. Er zijn namelijk GEEN faciliteiten aanwezig op dit veld zoals stroom, water en toiletten. Zeker gezien de hitte raden wij het iedereen af om zo vroeg al te arriveren en een wachtrij te vormen. Bezoekers die toch graag vroeg hun plekje willen kunnen claimen op CampZone zijn welkom vanaf donderdagochtend om elkaar op te gaan hypen in de wachtrij. Houd er dan wel rekening mee dat ook op het parkeerterrein het stookverbod van kracht is, dus absoluut niet barbecueën met kolen en let ook op met open vuur en smeulende objecten.

Wij gaan nog even hard verder met de opbouw van de leukste zomervakantie van Nederland. Tot op CampZone!