CampZone | Dremel sluit aan bij HackZone
22416
post-template-default,single,single-post,postid-22416,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Dremel sluit aan bij HackZone

Dremel sluit aan bij HackZone

Subveld HackZone zou weleens het meest interessante veld van CampZone kunnen worden! Naast een pracht van een event badge, diverse workshops en een heuse Capture the Flag competitie kunnen we vandaag bekend maken dat je ook aan de slag kunt met de fantastische tools van Dremel.

Dremel is een van oorsprong Amerikaans producent van elektrisch gereedschap, accessoires en toebehoren in de markt van de doe-het-zelvers.

Met meerdere Dremel tools, waaronder de Dremel 3000, is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met je eigen projecten in de openbare HackZone tent. Daarnaast voorziet Dremel onze cosplaywedstrijd van een paar hele mooie prijzen.