CampZone | Counterspell Launch Party
22159
post-template-default,single,single-post,postid-22159,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Counterspell Launch Party

Hoe vet is dat? Punchbutton Studios, een Nederlandse spelontwikkelaar, heeft hun releasedatum aangepast aan CampZone! Dat betekent dat we op woensdag 31 juli in de Maintent een feestje te vieren hebben.

Punchbutton Studios is de laatste jaren heel druk bezig geweest met Counterspell, een multiplayer-game die op ieder evenement hoge ogen scoort omdat het makkelijk te leren is. Tijdens CampZone zal Counterspell onderdeel zijn van de Ultimate Allround Gamer op donderdag 1 augustus, maar op woensdag 31 juli spelen we om de launch van deze felbegeerde indie-titel te vieren al een volwaardige competitie tijdens de Counterspell launchparty. De winnaar van dit toernooi zal naar huis gaan met een gloednieuwe gaming headset, mede mogelijk gemaakt door A4-Tech en HighFlow.

Counterspell is een “fast-paced 4-player local multi-player arena bloodsport game”. Kies je karakter uit acht unieke interdimensionale tovenaars met hun eigen krachten en gebruik je spreuken om de andere spelers op te blazen. Let goed op waar de vijandige spreuken vandaan komen om deze op tijd te counteren en je tegenstanders te verrassen met een krachtige tegenaanval. De basis van Counterspell is simpel genoeg om snel te leren en in te stappen, met een hoge skill ceiling voor de mensen die graag de tijd nemen om een game echt te beheersen. Als het verslaan van je tegenstanders je te makkelijk afgaat zijn er ook nog extra gevaarlijke toevoegingen aan de arena’s zoals lasers, tentakels en draaikolken. Counterspell is de perfecte game voor alle fans van Arena Brawlers!

Als kers op de taart is Counterspell ook officieel sponsor van onze CampZone bingo! Om er voor te zorgen dat iedereen zijn nummertjes aan kan kruisen, voorzien we jullie van een mooi stukje Counterspell-schrijfgerei. Een Counterspen, als het ware.

Counterspell  
FormatVersus
TimeWednesday July 31st, 4 PM, Maintent
RulesTo be explained at the start
RegisterRegister Here
Prizes1stA4-Tech Bloody G501 - 7.1
2ndMedion Erazer Muis
3rdGembird MP Gamepro XL