CampZone | CampZone en SNLR.NL slaan armen ineen
21891
post-template-default,single,single-post,postid-21891,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone en SNLR.NL slaan armen ineen

Dit jaar vindt het grootste gaming event van Nederland plaats in Veghel van 26 juli tot 5 augustus. SNLR is voor het eerst trotse sponsor van dit event. Een verbinding van maar liefst 10 Gbps wordt voorzien via glasvezel! Dit om ervoor te zorgen dat alle gamers zorgeloos, zonder lag en met super lage ping non-stop kunnen gamen.

Wie is SNLR
SNLR is een jonge provider voor internet, televisie en telefonie via glasvezel. Dé provider voor het snelste internet met het oog op ons klimaat en een beter milieu. Als klant van SNLR draag jij daar automatisch aan bij. SNLR investeert namelijk in groene initiatieven, dat vinden zij belangrijk!

Standaard 1.000 Mbps
We gebruiken steeds meer data en daarvoor is steeds meer bandbreedte nodig. SNLR gelooft in de kwaliteit van glasvezel met een supersnelle toekomst en daarom bieden zij standaard 1.000 Mbps up- en downloadsnelheid.

Zorgeloos gamen met glasvezel van SNLR
Bezoekers van CampZone houden natuurlijk van een potje gamen. Wellicht ervaren zij thuis wel eens van die vervelende lags of hoge ping. Met SNLR is dat verleden tijd. De internetverbinding van SNLR is uiterst stabiel en geschikt voor de gamers. En dat voor maar € 39,50 p/m! Dat wil jij toch ook?

SNLR bij jou thuis?
Wil je weten of SNLR ook voor jou beschikbaar is? Kijk dan op de website en check de beschikbaarheid op jouw adres. Naast de supersnelle internetverbinding kun je jouw abonnement ook uitbreiden met televisie en telefonie.

Vragen
Heb je vragen, neem dan gerust contact met op met de mensen van SNLR. Hun klantenservice staat altijd voor je klaar.
Bel met 088-8820300
Ma t/m vrij van 08.00 tot 21.00 uur
Za van 09.00 tot 16.00 uur

Tot sneller!