CampZone | CampZone Dag 6: Fight Dag
22532
post-template-default,single,single-post,postid-22532,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Dag 6: Fight Dag

CampZone Dag 6: Fight Dag

Omdat ‘woensdag gehaktdag’ niet altijd van toepassing is, al gaan we vandaag wel gehakt van elkaar maken en sloten we onze dinsdag ook af met wat gehak. Daarnaast zijn we vandaag begonnen met gehack tijdens de Capture The Flag competitie.

Het is vandaag vechtdag, met een hoop games. Zo gaan we vanaf 13.00 uur aan de slag met de BYOC competitie ‘Minion Masters’, waarmee we onze favoriete kaartmonsters tegen elkaar laten knokken voor de overwinning. Een uurtje later zijn er daar bovenop nog eens DRIE andere activiteiten aan de gang. Rabobank organiseert hun Cyber Threat Talk, terwijl onze goede vriend Diederik (je herkent hem aan zijn opblaaslippen) op het activiteitenveld de boel op stelten zet.

Tijdens de bingo en TV Tune Compo gaven we je al een reminder middels onze Counterspell pennen: vandaag is de dag dat Nederlandse game Counterspell zijn launchparty heeft! Vanaf vanmiddag kun je alvast oefenen in deze leuke arena game voor maximaal 4 spelers, terwijl we om 16.00 uur van start gaan met de allereerste competitie van deze game ooit!

Als afsluiter stompen we een stel apen, loodgieters en ballenmonsters op hun neus in de Super Smash Bros. Ultimate competitie. Ik vind het grof-geweld-ig!