CampZone | CampZone Dag 1: Rondjesdag
22433
post-template-default,single,single-post,postid-22433,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Dag 1: Rondjesdag

In de ruimte is alles rond, want het concept van hoeken en kanten is voor de planeten buitenaards. Welkom op de eerste dag van CampZone! De voorspelling is dat de temperaturen ook vandaag nog oplopen tot helse hoogtes, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. We beginnen het programma simpel en snel met twee toffe segmenten entertainment, heel toevallig allebei met het thema “Rond”. Vandaag staat op het programma:

– 14:00 Galaxy Tag op het activiteitenveld
– 14:00 Blobby Volley competitie, BYOC

Voor een verder overzicht van wat er allemaal te doen is tijdens het evenement kun je terecht op onze programmapagina. Vergeet je ook niet in te schrijven als je mee wilt doen aan onze activiteiten en competities!