CampZone | Tafelvoetbal
19137
post-template-default,single,single-post,postid-19137,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Tafelvoetbal

Het spelletje dat altijd leuk is om tussendoor te spelen en dat je reflexen goed op de proef stelt, is ook dit jaar weer aanwezig: tafelvoetbal! Al een aantal jaren staat er op CampZone een tafelvoetbaltafel (leuk Scrabble woord) en dit jaar zal er ook wederom een competitie mee gehouden worden.

Zoek snel een partner en ga alvast oefenen om alle andere teams te verslaan. De potjes worden gespeeld in teams van twee en hierbij wordt er door een scheidsrechter goed op de regels gelet. Lees deze regels dus ook zeker goed door voor je aan de wedstrijden begint!

De Tafelvoetbalmatches worden gespeeld in de Maintent (onder voorbehoud). Zien we jouw team ook strijden in deze competitie?

Table Soccer  
Format2v2
Starting TimeThursday August 1, 1 PM, Maintent
RulesTBA
RegisterTBA
PrizesTBA